De unieke foto’s, in gelimiteerde oplage,
zijn te verkrijgen tijdens de expo of op www.wouterrawoens.com.

De foto's en de maker

Wouter Rawoens is fotograaf voor diverse boeken, magazines en kranten. Hij is de creatieve bezieler van het project ‘Mahy – a Family of Cars’ met de foto’s, de expo en het boek.

Met elke auto op de expo of in boek heeft hij een band, maar hij koestert een bijzondere liefde voor de Ford Anglia en wil een keuken met dergelijk interieur. Wouter rijdt met een gifgroene Volkswagen Caddy en bijpassende cng-sticker, omdat hij vindt dat de mobiliteit groener moet. Hij woont met vrouw, dochter en hond in Gentbrugge.

Wouter dankt Michel Mahy en de raad van bestuur van de vzw Collectie Gh. Mahy om dit project mogelijk te maken. Ook dankt hij Giuseppe en Fabien voor hun harde werk in Leuze, en Jacques Filliaert en Marc Geldof, Bart Eeman, Cyriel Monserez, Bart Meyvis, Ivo Coppens, Stijn van Niel Schuuren en Aileen Van der Aa voor hun hulp. Bijzondere dank aan Yves De Vadder, een collega uit Frankrijk, die zijn ervaring en expertise rond studiofotografie belangeloos heeft gedeeld, alsook de vormgever van het boek Steven Theunis.

© IJV-IFAS – Autoworld – Alle rechten voorbehouden  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy